Filma

Y tu mama tambien
11 filmat më të mirë që mund të shihni këtë Prill 
Everything,everywhere, all at once 
“Everything,everywhere, all at once” dominon Oscars me shtatë çmime
Një histori e shkurtër e kinematografisë, si lindi dhe u zhvillua industria e filmit
Buja që po bën dokumentari i BBC-së “Philomena Cunk”
Një serial kryevepër i nënvlerësuar i HBO-së
Groundhog Day
Paris, Texas
The 400 blows
Le Grand Bleu (The Big Blue)
Chungking Express