Teknologji

Një listë me disa mjete të Inteligjencës Artificiale(AI) që do ua lehtësojnë jetën
Italia bllokon ChatGPT
Ekspertëve kërkojnë të pezullojnë përkohësisht avancimin e Inteligjencës Artificiale
Letra e Bill Gates për AI (Inteligjenca Artificiale)
NVIDIA zbulon modele dhe shërbime gjenerues të AI për të avancuar kërkimin dhe zhvillimin e shkencave të jetës
GPT-4
Ja se çfarë ka ndodhur këtë javë në fushën e teknologjisë
Shihni filmat dhe serialet tuaj të preferuar falas
Pse është i rëndësishëm përdorimi i një VPN-je?
Si do e transformojë Inteligjenca Artificiale procesin e menaxhimit të projekteve
Si një gjigant i industrisë së erës planifikon të zgjidhë problemin e mbetjeve plastike të kësaj industrie
ChatGPT: Inteligjenca artificiale që mund të shkruajë si një njeri.