Një listë me disa mjete të Inteligjencës Artificiale(AI) që do ua lehtësojnë jetën

Teknologji

Revolucioni i AI ka sjellë shumë mjete të dizejnuara për të rritur produktivitetin dhe për të transformuar punën. Ky artikull do tju njohë me mjetet më të mira të AI për 2023-shin.

Mjetet e AI për audio dhe video:

VoicePen AI: Konverton audiot në përmbajtje të shkruar, duke e bërë më të lehtë për bizneset dhe individët të gjenerojnë përmbajtje të shkruar nga bisedat dhe leksionet e regjistruara.

Krisp: Heq zërat e sfondit, zhurmat dhe jehonat nga telefonatat, duke i lejuar përdoruesit të kryejnë biseda të qarta dhe profesionale nga çdo vend.

Beatoven: Një mjet i AI që krijon muzikë të personalizuar pa honorare, duke u mundësuar bizneseve dhe individëve të shtojnë muzikë unike dhe origjinale në projektet e tyre pa telashet e licencimit.

Cleanvoice: Redakton automatikisht episodet e podcast-it, duke e bërë më të lehtë për podkasterët të krijojnë përmbajtje me cilësi të lartë dhe me tingull profesional.

Podcastle: Një mjet i AI për regjistrim me cilësi në studio nga kompjuteri juaj.

Vidyo: Krijon video me formë të shkurtër nga përmbajtjet e gjata, duke i lejuar bizneset dhe individët të ndajnë mesazhin e tyre në një mënyrë më tërheqëse dhe vizuale.

Maverick: Gjeneron video të personalizuara duke e bërë më të lehtë për bizneset të krijojnë dhe shpërndajnë përmbajtje video që është relevante dhe tërheqëse për audiencën e tyre.

Otter: Regjistron dhe shpërndan të dhëna dhe njohuri nga takimet, duke e bërë më të lehtë për ekipet që të qëndrojnë në krye të diskutimeve dhe vendimeve të rëndësishme.

Mjetet e projektimit të AI:

Flair: Një mjet i AI për dizejnimin e përmbajtjes së markës, duke i lejuar bizneset dhe individët të krijojnë lehtësisht grafikë dhe elemente dizajni me pamje profesionale.

Illustroke: Krijon imazhe vektoriale nga kërkesat e tekstit.

Patterned: Gjeneron modele për dizajn. 

Looka: Një mjet i AI për dizejnimin e markës tuaj, duke u ofruar bizneseve dhe individëve një mënyrë të thjeshtë dhe intuitive për të krijuar një identitet të markës me pamje profesionale.

Mjetet e AI të kopjimit dhe përmbajtjes:

Copy.ai: Me algoritmet e tij të avancuara të AI, ai mund të shkruajë postime në blog, reklama dhe më shumë në pak minuta. 

CopyMonkey: Mjet i AI për krijimin e listave të Amazon në pak sekonda. Ai ofron një sërë mjetesh për të automatizuar biznesin tuaj në Amazon.

Ocoya: Mjet i AI për krijimin dhe planifikimin e përmbajtjes së mediave sociale. Ju ndihmon të planifikoni dhe publikoni postimet tuaja në mediat sociale pa mundim, në mënyrë që të përqendroheni në atë që ka vërtet rëndësi: angazhimin me audiencën tuaj. 

Unbounce Smart Copy: Mjet i AI për të shkruar email-e. Hap email-et tuaja dhe gjeneron përgjigjet.

Puzzle: Ofron një platformë gjithëpërfshirëse për të krijuar, menaxhuar dhe shkëmbyer informacion dhe njohuri, në mënyrë që të përmirësoni bashkëpunimin, të reduktoni kërkesat për mbështetje dhe të përmirësoni përvojën e klientit. 

Mjetet e AI për rregullimin e përmbajtjes:

Civitai: Civitai është një qendër për gjenerimin e artit AI. Është vendi ku artistët, inxhinierët dhe shkencëtarët e të dhënave mund të ndajnë dhe eksplorojnë modele, mësime dhe burime për ta çuar artin e AI në nivel tjetër. 

Inkforall: Mjet i AI për gjenerimin e përmbajtjes, optimizimin dhe performancën. Ai ofron një sërë mjetesh që ju ndihmojnë të shkruani përmbajtje me cilësi të lartë më shpejt, të optimizoni përmbajtjen tuaj për motorët e kërkimit dhe të matni performancën e saj në mënyrë që të mund të merrni vendime të bazuara në të dhëna. 

Thundercontent: Duke përdorur modelin e tij të avancuar të gjuhës dhe algoritmet e mësimit të makinerive, ai ofron një platformë për gjenerimin e përmbajtjes me cilësi të lartë, nga postimet në blog te artikujt, në pak minuta. 

Mjetet e AI kanë revolucionarizuar industri të ndryshme, duke përfshirë marketingun, dizajnin dhe krijimin e përmbajtjes. Këto mjete mund ta bëjnë më të lehtë dhe të marrin më pak kohë për të krijuar përmbajtje me cilësi të lartë, ndërkohë që e bëjnë atë të funksionojë më mirë. Pavarësisht nëse po kërkoni të krijoni kopje që konverton, të planifikoni përmbajtje të mediave sociale, të ndërtoni një bazë njohurish ose të pastroni imazhet, një mjet AI mund t’ju ndihmojë. Mjetet e sipërpërmendura janë vetëm disa shembuj të shumë zgjidhjeve të AI në dispozicion për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Ndërsa teknologjia e AI vazhdon të evoluojë dhe të bëhet më e sofistikuar, presim të shohim mjete edhe më inovative dhe të dobishme të shfaqen në të ardhmen e afërt. Pavarësisht nëse jeni një tregtar, stilist ose krijues i përmbajtjes, këto mjete ia vlen t’i konsideroni patjetër për projektin tuaj të ardhshëm.

medium